#filesell_pps_div1{margin:5px auto;padding:5px;min-width:300px;max-width:500px;border:1px solid #a9a9a9 !important;background-color:#ffffff !important;color:#000000 !important;font-family:tahoma !important;font-size:13px !important;line-height:140% !important;border-radius:5px;} پاورپوینت لیست جانشینی مواد غذایی برای بیماران دیابتی پاورپوینت لیست جانشینی مواد غذایی برای بیماران دیابتی     52اسلاید فهرست:   فهرست جانشینی مواد غذایی  برای بیماران دیابتی   —فهرست انواع نان و موادغذایی  —هر واحد(Exchange)این فهرست، حاوی15گرم کربوهیدرات،3گرم پروتئین،مقدار ناچیزی(1-0گرم)چربی است و80کیلوکالری انرژی است. —موادغذایی تهیه شده از دانه کامل،حاوی2گرم فیبرغذایی درهرواحد هستند. —به طورکلی نصف لیوان غلات، دانه ها، ماکارونی و محصولات مشابه، برابر یک واحد در نظر گرفته میشود. —نان — حبوبات (معادل یک واحدنشاسته به علاوه یک واحدگوشت خیلی کم چربی محاسبه میشوند) غذاهای نشاسته ای آماده شده با چربی (معادل یک واحد نشاسته به علاوه یک واحد چربی محاسبه میشود) تغییر حجم غذاهای نشاسته ای اغلب،حجم غذاهای نشاسته ای در هنگام پختن بیشتر میشود. به طوری که مقدار کمی نشاسته خام به مقدار خیلی بیشتری غذای پخته تبدیل میشود. تغییر حجم بعضی از مواد غذایی در این جدول، نشان داده شده است.   تغییر حجم غذاهای نشاسته ای اغلب،حجم غذاهای نشاسته ای در هنگام پختن بیشتر میشود. به طوری که مقدار کمی نشاسته خام ب . دریافت فایل
good نشاسته ,important ,مواد ,میشود ,غذاهای ,چربی ,غذاهای نشاسته ,مواد غذایی ,جانشینی مواد ,بیماران دیابتی ,لیست جانشینی ,برای بیماران دیابتی ,پختن بیشتر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله ساختمان فروشگاه اینترنتی آرکاشاپ فروشگاه استور استار Moon:) یونس عیبجو فروشگاه کتاب آرکان ایران توریست گنج نامه الومهندس